Terug naar home

Logo Aqua MoreSport

Opnieuw deze zomer Aqua MoreSport in zwembad de Mors!

Iedereen die gezond in beweging wil zijn en op zoek is naar een gezellige en motiverende omgeving zit bij Aqua MoreSport helemaal goed! Wil je ook werken aan je gezondheid doe dan mee met een van de aquasporten.

Aqua MoreSport

Vanaf de opening van het zwembad – op 3 mei – ga ik wederom van start met het aanbieden van de les AquaFitness in het buitenbad van Delden. Daarnaast start ik nu ook met een Crazy Power Workout, gericht op de wat jongere, actieve sporter.

In de les AquaFitness, op de maandagen van 9.00 – 9.45 uur, ga je joggen met behulp van een wetbelt om in diep water. Daarbij doe je ook spierversterkende oefeningen. En alles uiteraard met opzwepende muziek! Een gezellige activiteit waarbij met de gevarieerde bewegingsvormen gewerkt wordt aan de vitaliteit.

Of hou je wel van een uitdaging? Kom dan op woensdag van 18.30 – 19.15 uur en doe mee aan de Crazy Power Workout! Een pittige workout van drie kwartier met een afwisselend aanbod van training in het water én wanneer de omstandigheden het toelaten op de kant. Op een lekkere beat werken in korte sessies die je op je eigen niveau kan doen; dat is deze High Intensity Interval Training waarbij je na iedere les een voldaan gevoel hebt, want het is echt zwaar.

Interesse gewekt? Voor aanmelden of meer informatie, stuur een mail naar helmalek.hl@gmail.com of neem contact op via telefoon 06-52345062.
De kosten bedragen € 50,- voor 8 lessen.

Aarzel niet en 'train je gek met Helma Lek'.

https://www.zwembad-demors.nl/aqua-moresport-aquajogging-nieuwe-stijl/

 
Privacy